Nordkapp
25. juni - 05. juli  Tilbake

Her er programmet for deg som vil oppleve en skikkelig Skandinavia-tur. Vi skal besøke Stockholm med sine mange severdigheter, kjøre gjennom ”De tusen sjøers land” Finland og ender til slutt opp på Nordkapp. Vi følger Hurtigruta fra Øksfjord til Tromsø før turen går videre sørover gjennom Norge. Sjåfør blir Jon Martin Øverby.

Reisefakta
• Frokost og middag alle dager.
• Inngangsbilletter
• Sverige - Finland og Nordkapp.

1. dag: Avreise fra Sørlandet følger påstigningsrute nr. 1 til Oslo. Reisende fra Sarpsborg og Moss går på i Oslo. Herfra kjører vi til Ørebro der vi skal spise middag og overnatte.

2. dag: Etter frokost går turen direkte til Stockholm. Sammen med vår lokale guide kjører og går vi til kjente steder som bl.a. Gamla Stan. Etter en spennende dag i Stockholm går vi på kvelden om bord i Viking Line. Vi får servert en herlig middag og sover oss deretter over til Finland.

3. dag: Vi spiser frokost om bord før vi kjører i land i Åbo. Vi tar en del stopp underveis oppover i Finland før vi kommer fram til Oulu, hvor vi overnatter.

4. dag: De ”dype skoger” ligger foran oss, og ”nissens land” i Rovaniemi blir en naturlig stopp. Dagens mål er naturperlen Saariselka ved Uhro Kekkonens nasjonalpark.

5. dag: Så kommer vi atter til Norge. Vi kjører gjennom Finnmark helt fram til Honningsvåg. Der blir vi to netter. På turen besøker vi sameleiren Sapmi.

6. dag: I dag går turen ut til Nordkapp. Her opplever vi Nordkapphallen med multivisjonsshowet og nyter den eventyrlige utsikten. Gled deg!

7. dag: Denne dagen går turen til Øksfjord. Der går vi om bord i Hurtigruta og spiser middag. Vi ankommer Tromsø om kvelden. Her installerer vi oss på hotellet, og kanskje er du sprek nok til en natt-tur i et midnattslyst Tromsø?

8. dag: En 2-timers guidet tur i Tromsø er det første som står på programmet i dag. Deretter settes kursen sørover mot Narvik. Her blir det tid til vandring i byen eller kanskje til en tur opp i fjellet med gondolen.

9. dag: I dag skal vi virkelig nyte kjøreturen gjennom naturskjønne områder. Vi tar en stopp ved Polarsirkelen og passerer gjennom Fauske, Mo i Rana og Mosjøen før vi ankommer vårt hotell i Namsskogan der middagen venter.

10. dag: Norsk frokost er en god start på nok en spennende dag. Vi tar en god stopp i Trondheim før vi kommer til dagens mål, fjellbygda Oppdal. 

11. dag: Dette blir den siste frokosten sammen, før turen over Dovrefjell fører oss hjemover med hodet fullt av overveldende naturopplevelser.

Bestilling før 25. mars: kr 15.950,-.  
Etter dette er prisen kr 16.600,-.
Tillegg for enkeltrom:     kr  3900,-.
 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300

Bestill feriekatalogen
 
Bilder og tekst © Hermon Reiser 2019 | Admin