Tur 3: Pasjonspillene i Oberammergau i 2020 (Sveits) FULLT
08. september - 19. september 2020  Tilbake

Sveits med sør-Tyskland
Oppsamlingsrute nr. 1

- Spillet som bare settes opp hvert 10. år!

Det er med stor glede vi kan fortelle at i 2020 setter vi opp fire turer til
Pasjonspillene i Oberammergau. Dette blir tredje gang vi kjører disse populære
turene, og vi gleder oss veldig! Spillet kombineres med turer til våre kjente reisemål.
Allerede nå kan du sikre deg billetter. Her gjelder det å være rask, for disse plassene går fort! Og husk, det er 10 år til neste gang.

Pasjonspillene er noe av det den lille byen Oberramergau er mest kjent for. Hvert tiende år kommer det folk fra fjern og nær for å oppleve denne helt spesielle oppsetningen av Jesu lidelseshistorie.
Et løfte ble gitt av en hel landsby. Stedet var Oberammergau, og året var 1633. Pesten herjet i Bayern på denne tiden, og løftet var som følger: Om stedet ble spart for pesten skulle landsbyens beboere sette opp et spill om Jesu lidelseshistorie hver tiende år for all framtid. Løftet ble akseptert, og stedet ble spart. Siden 1634 har innbyggerne fremført spillet hvert tiende år, med unntak av 1940 under 2. verdenskrig.
Det er kun de som er født og oppvokst i byen, eller som har bodd der i mer enn 20 år, som får lov til å være med på oppsettet. De bruker ett år på å stelle i stand, velge roller og spare hår og skjegg slik at alt skal være så realistisk som mulig.

12 dagers turer. Pris ca 18.500.- pr.pers.  Da det enda er lenge til avreise, ser vi oss nødt til å ta forbehold om eventuelle endringer.

 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300

Bestill feriekatalogen
 
Bilder og tekst © Hermon Reiser 2019 | Admin