Paris og Holland NYHET
06. mai - 15. mai 2017  Tilbake

Våren i Paris er vakker! Hvem har vel ikke drømt om å vandre rolig ned Champs Êlysêes eller nyte utsikten fra toppen av det imponerende Eiffeltårnet? Eller å få oppleve tulipanblomstringen i Holland. Dette er en vårtur vi virkelig kan anbefale!  Sjåfører og reiseledere blir Jon Martin Øverby og Birger Jorde.

Reisefakta
• 2 overnattinger i Holland
• 4 overnattinger i Paris
• 1 natt i Tyskland
• Norsktalende guide i Paris
• Inngangsbilletter i Versailles og Keukenhof
• Halvpensjon alle dager

1. dag: Vi følger vår vanlige oppsamlingsrute nr. 1. Turen går til Gøteborg hvor båten seiler kl. 18.45. Vel om bord møter en glimrende middags-buffe på oss og vi koser oss sammen utover kvelden.

2. dag: Etter frokost ombord legger båten til kai kl. 09.15. Vel på plass i bussen igjen settes kursen sørover, hvor vi passerer Hamburg før vi etterhvert kommer til bindingsverksbyen Hildesheim. Her blir det en spennende lunsjstopp. Utpå kvelden er vi i Frankfurt-området hvor hotellet venter med deilig middag og gode senger.

3. dag: Første stopp i dag er Worms, byen hvor Luther ble stilt for keiseren. Deretter fortsetter vi i retning Frankrike. Vi krysser Maginotlinjen, landområdene som har vært slagmarker under mange kriger. En god lunsj-stopp blir det underveis og ut på ettermiddagen ruller bussen opp foran hotellet vårt i Paris.

4. - 6. dag: Nå skal vi virkelig få oppleve Paris! Med vår norsktalende guide som blir med oss to dager får vi se mye av byens severdigheter. Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame og Louvre er noe. I tillegg legger vi opp til en båttur på Seinen for de som måtte ønske det. Solkongen Ludvig XIVs storslåtte palass, Versailles, skal vi også besøke. Men Paris må også oppleves på egenhånd. En dag blir avsatt til det. En spasertur langs Champs Êlysêes med sitt yrende liv eller en rusletur i Latinerkvarteret med sine intime smug og gater. Paris har utrolig mye å by på!

7. dag: Vi forlater Paris om morgenen og setter kursen mot Belgia og Nederland. Underveis tar vi gode stopp og prøver å få til et besøk i Sjømannskirken i Rotterdam om ikke trafikken hindrer oss. Og middagen venter oss på vårt hotell i Amsterdam-området.

8. dag: I dag besøker vi blomsterparken Keukenhof. Dette er en fantastisk opplevelse! Etter besøket setter vi kursen mot det store diket Afsluitdijk, som fører oss videre mot Groningen. Her skal viovernatte.

9. dag: Etter frokost kjører vi til Hansabyen Lübeck. Byen er kjent for sine kanaler, marsipanproduksjon og Hansabebyggelse. Her blir det god tid til å få seg lunsj. Vi seiler fra Kiel kl. 18.45. Middagsbuffe ombord.

10. dag: Dagens frokost blir inntatt på båten. Så er det bare sjarmøretappen igjen til der du bor, mange minner rikere.

Bestilling før 10. feb: kr 12.800,-.
Etter dette er prisen kr 13.200,-. Prisen er pr. pers. i dobbeltrom. 
Tillegg for enkeltrom: kr 2800,-.
 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300

Bestill feriekatalogen
 
Bilder og tekst © Hermon Reiser 2019 | Admin