Østerrike med Salzburg

 — 

Storslagne Østerrike byr på vakker natur med alpetopper, bugnende blomsterkasser og et levende gårdsliv. Her blir det spennende og fascinerende opplevelser, konserter og hyggekvelder. I Salzburg skal vi besøke Domkirken, festningen, gamlebyen og slottskvarteret. I Ramsau blir det utflukter til bl.a. Hallstatt, Dachstein og Schladming. Det blir anledning til flotte fotturer i Alpene med turleder. Sjåfør blir Bård Bårdsen og reiseleder Asle Stølsdokken.

Reisefakta
• 2 netter i Tyskland
• 6 netter i Ramsau
• 2 netter på Stena Line Gøteborg-Kiel
• Frokost og middag alle dager

1. dag: Vi følger vår oppsamlingsrute nr. 1 til Kiel. Overnatting om bord og en deilig middagsbuffé om kvelden.

2. dag: Etter frokost går turen sørover til middelalderbyen Celle. Her blir vi noen timer og nyter fantastisk arkitektur og stemning før turen går videre sørover for overnatting.

3. dag: Vi ankommer Salzburg. Det første som møter oss her er den store hvitkalkede festningen på høyden bak gamlebyen. I denne byen skal vi tilbringe resten av ettermiddag-en. Turen går videre til Ramsau for middag og overnatting.

4. dag: Etter frokost har vi en velfortjent hviledag på vårt 4-stjerners hotell Lindenhof. Her kan du ta en fottur i de østerriske alper eller bare slappe av i svømmebassenget og velværeavdelingen på hotellet.

5. dag: I dag skal vi ha en formiddagstur til nabobyen Schladming. Vi tar oss god tid i denne fascinerende alpebyen. Turen går videre til ullspinneriet Lodenwalker. Her får vi omvisning, og det blir anledning til å handle tradisjonelle østerriske ullprodukter.

6. dag: Heldagstur langs Østerrikes ”Romantische Strasse”. Veien fører oss til Hallstatt. Denne byen har en over 4500-årig historie og verdens eldste saltverk som du kan besøke. Du kan også rusle en tur i byen som betegnes som en av de vakreste byene i verden.

7. dag: Formiddagen tilbringer vi i Ramsau. På ettermiddagen kjører vi til foten av fjellmassivet Dachstein. De som ønsker det, tar gondolbanen opp til selve isbreen.

8. dag: I dag blir det hviledag i Alpene. Dagen kan benyttes til spaserturer, fjellturer og butikkbesøk.

9. dag: Vi tar farvel med Ramsau. Vi tar nå en annen vei hjemover gjennom Tyskland. Her blir det en stopp i den historiske byen Passau ved Donau.

10. dag: Vi kjører mot båten i Kiel. Og tar en stopp i idylliske Hildesheim.

11. dag: Da gjenstår siste etappe før du igjen er hjemme.

Bestilling før 15. mars:  kr 18.900,-.
Etter dette er prisen kr 19.500,- pr. pers. i dobbeltrom/lugar.
Tillegg for enkeltrom: kr 3900,-.

Bestilling forespørsel


Powered by Cornerstone