Østerrike med Salzburg

 — 

Opplev vår i Europa og alpenes fantastiske spa hotell   

Kom mai du skjønne eventyrlige vårgrønne og blomsterkledde europa.

I Tyskland besøker vi kulturbyene Hann. Münden, Passau, Celle og Lübeck. Storslagne, Østerrike byr på vakker natur med alpetopper, bugnende blomsterkasser og et levende gårdsliv. I Salzburg besøker vi Domkirken, festningen, gamlebyen og Mirabell-slottet med sin verdenkjente blomsterpark. Fra Ramsau blir det utflukter til Hallstatt, verdens vakreste by ved vannet. Det blir anledning til flotte fotturer i Alpene med turleder. Sjåfør og europakjenner, Bård Bårdsen, og sangeren Asle Stølsdokken.

Reisefakta
• 3 netter i Tyskland
• 5 netter i Ramsau
• 2 netter på Stena Line Gøteborg-Kiel
• Frokost og middag alle dager

1. dag: Vi følger oppsamlingsrute til Kiel. Overnatting om bord og en deilig middagsbuffé om kvelden.

2. dag: Etter frokost går turen sørover til middelalderbyen Hann Munden. Her blir vi noen timer og nyter fantastisk arkitektur og stemning før turen går videre sørover til Schweinfurt for overnatting.

3. dag: Vi ankommer Salzburg. Det første som møter oss her er den store hvitkalkede festningen på høyden bak gamlebyen. I denne byen skal vi tilbringe resten av ettermiddagen. Turen går videre til Ramsau for middag og overnatting.

4. dag: Etter frokost har vi en velfortjent hviledag på vårt 4-stjerners hotell Lindenhof. Her kan du ta en fottur i de østerriske alper eller bare slappe av i svømmebassenget og velværeavdelingen på hotellet.

5. dag: I dag skal vi ha en formiddagstur til nabobyen Schladming. Vi tar oss god tid i denne fascinerende alpebyen. Turen går videre til ullspinneriet Lodenwalker. Her får vi omvisning, og det blir anledning til å handle tradisjonelle østerriske ullprodukter.

6. dag: Heldagstur langs Østerrikes ”Romantische Strasse”. Veien fører oss til Hallstatt. Denne byen har en over 4500-årig historie og verdens eldste saltverk som du kan besøke. Du kan også rusle en tur i byen som betegnes som en av de vakreste byene i verden.

7. dag: Formiddagen tilbringer vi i Ramsau. På ettermiddagen kjører vi til foten av fjellmassivet Dachstein. De som ønsker det, tar gondolbanen opp til selve isbreen.

8. dag: I dag tar vi farvel med Ramsau. På hjemturen tar vi turen til Passau ved Donau. Her skal vi bruke hele ettermiddagen i denne fortryllende byen, og vi skal også overnatte.

9. dag: I dag er vårt reisemål middelalderbyen Celle. Her får vi oppleve denne slottsbyen med sin fantastiske arkitektur og stemmning. Her skal vi tilbringe kvelden før overnatting.

10. dag: Vi kjører mot båten i Kiel og tar en stopp i idylliske Lübeck før vi sover oss fra Kiel til Gøteborg.

11. dag: Da gjenstår siste etappe før du igjen er hjemme.

Bestilling før 15. mars:  kr 18.900,-.
Etter dette er prisen kr 19.500,- pr. pers. i dobbeltrom/lugar.
Tillegg for enkeltrom: kr 3900,-.

Bestilling forespørsel


Powered by Cornerstone