Spania AVLYST

 — 
Spania AVLYST

Forleng sommeren med høstur til Spania

Høsttur sørover mot varmere himmelstrøk! Gjennom Europa til Spanias Tossa de Mar. Tidligere turer har vært meget vellykket, og vi ser virkelig frem til å gjenta suksessen! Vi skal besøke både Tyskland, Sveits og Italia, og vi kjører innom Liechtenstein og Monaco på vei til Spania. I Tossa de Mar skal vi bo den siste uken før hjemturen, som går via Frankrike.
Sjåfør Richard Aardal reiseleder Jon Ultvedt.

Reisefakta
• Vi reiser gjennom 9 land og fyrstedømmer.
• 2 netter på Stena Line
• 2 netter i Tyskland
• 1 natt i Sveits
• 1 natt i Italia
• 3 netter i Frankrike
• 7 netter i Spania
• Frokost og middag alle dager

1. dag: Vi følger vår vanlige oppsamlingsrute fra Kristiansand via Oslo til Gøteborg for en fin seiling til Kiel. Overnatting om bord og en deilig middagsbuffé om kvelden.

2. dag: Fra Kiel setter vi kursen sørover. Underveis tar vi noen gode stopp før vi ankommer dagens hotell for overnatting.

3. dag: Reisen fortsetter til fyrstedømmet Liechtenstein med sine 30.000 innbyggere. Der stopper vi i hovedstaden Vaduz. Turen fortsetter sørover gjennom Alpene, deretter overnatting i Lugano.

4. dag: Vi tilbringer formiddagen i Lugano, hvor vi tar en spasertur under palmene og ser gamlebyen. Etter lunsjtid setter vi kursen sørover til vårt hotell ved de italienske strender, San Remo.

5. dag: Etter frokost kjører vi til Monaco. Det blir et fyrstelig stopp ved palasset. Her kan vi handle og spise i de idylliske, små og trange gatene. Deretter går turen videre til filmfestivalbyen Cannes i Frankrike.

6. dag: I dag blir det siste etappe i Frankrike frem til vårt reisemål i Spania og Tossa de Mar. Her skal vi bo de neste sju nettene.

7. - 12. dag: Nå kan du nyte det lune, spanske høstklimaet ved kysten, eller Costa Brava som det heter på spansk. Vi skal bo i den romerske byen Tossa de Mar, noen mil nord for Barcelona. Her vil vi nyte klimaet med bading, utflukter og sosialt samvær. Turopplegget vil gi deg god anledning til virkelig å få oppleve dette flotte landet på nært hold. Det blir også bl.a. en dagstur til Barcelona.

13. dag: I dag forlater vi Spania og reiser til Avignon i Frankrike. Gamlebyen her er fra romertiden og finnes på UNESCOs verdensarvliste. Pavepalasset, en av de største bygninger fra europeisk middelalder, Katedralen og broen Pont d’Avignon finner vi her. Etter en god stopp kjører vi til vårt hotell i Valence.

14. dag: I dag kjører vi opp til Colmar, kalt Frankrikes Venezia. Underveis besøker vi nok en by fra romertiden, Vienne, med bl.a. det gylne tempel fra år 25 f. Kr.

15. dag: Formiddagen bruker vi i Colmar før vi passerer Strasbourg og kommer inn i Tyskland. Overnatting i Kirchheim.

16. dag: På veien opp til Kiel legger vi inn et hyggelig stopp. Går trafikken greit, kan det bli tid til å handle i Kiel. Båten seiler klokken 18.45.

17. dag: Etter frokost ankommer vi Gøteborg, før siste etappe hjem.     

Bestilling før 1. august: kr 26.900,-
Etter dette er prisen kr 27.600,-
Tillegg for enkeltrom/lugar: kr 5900,-

Bestilling forespørsel


Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Bestill feriekatalogen

Powered by Cornerstone