Tur 5 Pasjonspillene i Oberammergau i 2020, AVLYST pga covid-19

 — 

Av årets 5 turer til pasjonsspillet i Oberammergau er dette den korteste i antall dager. Kanskje den passer best for deg? Vi samler opp gjester med buss fra Haugesund og Oslo og møtes i Kristiansand for å kjøre sammen i én buss til Oberammergau. Det blir fergetur mellom Kristiansand og Hirtshals begge veier og overnattinger i Horsens, Kassel, Memmingen, Oberammergau, Offenburg og Hildesheim. I tillegg til turens mål; det spennende og opplevelsesrike pasjonsspillet i Oberammergau som fremføres hvert tiende år, får du også med deg blomsterøya Mainau i Bodensjøen, middelalderbyene Celle og  Rothenburg ob der Tauber. Vi besøker også byen Worms på turen. Sjåfør på turen blir Jon Martin Øverby.

 Reisefakta:
• 2 netter i Danmark
• 5 netter i Tyskland
• Frokost og middag alle dager
• Inngang til Pasjonsspillene i Oberammergau

 1. dag:  Vi starter med å kjøre våre 2 busser fra Oslo og Haugesund til Kristiansand. Der går vi om bord i Color Line med kurs for Danmark. På overfarten spiser vi en deilig middagsbuffé mens vi blir litt bedre kjent med hverandre. Ved ankomst i Hirtshals kjører vi sørover og kommer frem til vårt hotell i Horsens der deilige senger venter på oss.

2. dag: Frokosten inntar vi på hotellet før vi fortsetter videre sørover. Vi tar en stopp i middelalderbyen Celle. Denne «maleriske» byen med over 400 bygninger i bindingsverk og et slott i renessanse- og barokkstil er en opplevelse i seg selv. Derfra kjører vi til Kassel der hotellet venter på oss med middag.

3. dag:  Etter en bedre tysk frokost setter vi kursen mot Rothenburg ob der Tauber. Denne middelalderbyen er også en opplevelse å få med. Du kan vandre inn til sentrum på byens murer, besøke julehuset, bamsehuset, dukkemuseet m.m. eller bare slappe av gatelangs på historisk grunn. Du finner et sted å spise lunsj før vi drar videre til kveldens hotell og middag i Memmingen.

4. dag:  Nå har dagen kommet for turens store opplevelse: Pasjonsspillet i Oberammergau. Etter en liten kjøretur er vi fremme, og vi tar oss tid til en vandring i et sentrum du sjelden har opplevd. Så samles vi til forestillingen, som varer i til sammen fem timer pluss en tretimers pause der vi blir servert middag på en av byens restauranter. Fulle av inntrykk finner vi frem til

Tyskland og Oberammergau

kveldens hotell og får oss en god natts søvn.

5. dag: Etter frokost setter vi kursen vestover og ankommer blomsterøya Mainau i Bodensjøen: En fantastisk perle med en kjempestor hage som rommer mange små hager og blomsterarrangement rundt omkring og hvor det også ligger et fantastisk slott. Derfra går turen i retning Offenburg hvor hotellet er klar til å servere oss middag.

6. dag: Fortsatt venter nye opplevelser på oss. Vi setter kursen nordover, og byen Worms, der Luther ble lyst i bann, blir første stopp i dag. Den store katedralen møter oss med sitt
majestetiske ytre, og vi besøker minnesmerket over Martin Luther. Derfra kjører vi nordover og avslutter dagen i byen Hildesheim der hotell og middag venter på oss.

7. dag:  I løpet av dagen vil vi «skifte nasjonalitet» og på nytt bli dansker for noen timer, for det er i Horsens hotellet og middagen venter på oss. Men vi tar oss tid til, dersom trafikken tillater det, å besøke Hansa og marsipanbyen Lübeck på veien nordover.

8. dag: Turen nærmer seg slutten. Etter frokost drar vi opp til Hirtshals der Color Line tar oss over til Kristiansand. Ved ankomsten går én buss vestover til Haugesund og én øst og nord til Oslo. På kvelden er vi hjemme igjen etter begivenhetsrike dager i et fargerikt fellesskap og med minner for livet.

 

Bestilling før 15. februar:  kr 14.900,-. 
Etter dette er prisen kr 15.400,- pr. pers.  i dobbeltrom/lugar.

Tillegg for enkeltrom: kr 2700,-.

Bestilling forespørsel
Buss 3 møter rute 2 i Kristiansand.
Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Bestill feriekatalogen

Powered by Cornerstone