Atlanterhavsveien

 — 

med Geiranger og Havila Kystruten

Norge er et fantastisk flott land med fjell, fjorder og store kontraster. Det er noe vi ønsker å vise fram på denne turen! Bli med på en spektakulær reise og opplev mer av landet vårt,  som har så mye å by på: Geiranger, Kystruten (Hurtigruta), Ålesund, Atlanterhavsveien og Molde. Sjåfør Nils Henrik Wibe Evensen og reiseleder Asle Stølsdokken.

Reisefakta
• 1 natt i Otta
• 2 netter i Ålesund
• 2 netter i Kristiansund
• 1 natt på Beitostølen
• Frokost og middag alle dager

1. dag: Vi følger oppsamlingsruta fra Kristiansand til Oslo og videre oppover mot Lillehammer. Etter å kjørt gjennom vakre Gudbrandsdalen kommer vi til Thon Partner Hotell på Otta der middag venter på oss.

2. dag: Etter en bedre frokost går turen til Geiranger, der vi får god tid til å oppleve et av Norges vakreste steder. Her går vi om bord i Havila Kystruten og seiler utover Geirangerfjorden. På kvelden legger Kystruten til i Ålesund, hvor vi inntar middag og overnatter 2 netter på Scandic Parken.

3. dag: Etter frokost vil en lokal guide vise oss ærverdige Ålesund. Der vi får lokal guiding med bl.a. tur til Giske. Det blir besøk med guiding i Mirakelhuset. Ettermiddagen må gjerne nytes i den vakre byen med sin kjente jugendstil. Middag på hotellet om kvelden.

4. dag: Etter frokost setter vi kursen nordover mot Atlanterhavsveien, og vi skal til spektakulære Bergtatt Opplevelser. Vi kjører innover i fjellet til gruveåpningen i buss. Her går vi om bord i flåter som tar oss med på glassklart vann til restaurant og konserthall. Etter minnerike opplevelser i Bergtatt kjører vi til Bud, det gamle og kjente fiskeværet. Her blir det anleding til å kjøpe en fantastisk nydelig fiskesuppe laget av dagfersk fisk. Etterpå kjører vi mot Kristiansund til Comfort Hotel Fosna hvor vi skal bo i to netter. Her blir vi servert middag om kvelden.

5. dag: Turen går nå videre til Kristiansund. Her får vi lokal guide som viser oss byen som ligger på fem øyer. Vi blir selvfølgelig tatt med ned på Vågen og får også  tid til å utforske byen på egen hånd. Så blir det middag og overnatting på vårt hotell.

6. dag: Denne dagen kjører vi fra Kristiansund. Etter noen gode stopp underveis kommer vi inn i Jotunheimen. Turen går videre over Valdresflya før vi ankommer vårt hotell Radisson Blu på vintersportsstedet Beitostølen. På kvelden besøker vi lyskapellet som ble reist av Anna og Erling Stordahl. Asle vil holde en konsert her og fortelle litt om kapellets historikk.

7. dag: Så er vi kommet frem til turens siste dag. Asle vil guide oss gjennom vakre Valdres og dele av sin lokalkunnskap. Deretter settes kursen mot Oslo før vi ender i Kristiansand.

Bestilling før 20. april: kr 12.800,-
Etter dette er prisen kr 13.200,-
Tillegg for enkeltrom: kr 2.500,-

Bestilling forespørsel


Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Bestill feriekatalogen

Powered by Cornerstone