Atlanterhavsveien, AVLYST pga covid-19

 — 

med Geiranger og Hurtigruta

Norge er et fantastisk flott land med fjell, fjorder og store kontraster. Det er noe vi ønsker å vise fram på denne turen! Bli med på en spektakulær reise og opplev mer av landet vårt, som har så mye å by på: Geiranger, Hurtigruta, Ålesund, Atlanterhavsveien og Molde. Sjåfør Birger Jorde og reiseleder Asle Stølsdokken.

1. dag: Vi følger oppsamlingsrute nr. 1 fra Kristiansand til Oslo, og videre oppover mot Hønefoss, Fagernes og Beitostølen. Etter å kjørt over vakre Valdresflya kommer vi til Vågå, der hotell og middag venter på oss.

2. dag: Etter en bedre frokost går turen til Geiranger, der vi får god tid til å oppleve en av Norges vakreste steder. Her går vi om bord i Hurtigruta og seiler utover Geirangerfjorden. På kvelden legger Hurtigruta til i Ålesund, hvor vi inntar middag og overnatter. 

3. dag: Etter frokost vil en lokal guide vise oss ærverdige  Ålesund. Utpå dagen kjører vi videre til Rosenes by, Molde. På ettermiddagen tar vi fatt på den spektakulære Atlanterhavsveien og ender opp på vårt hotell i Molde der vi skal bo to netter.

4. dag: I dag kjører vi ut til fiskeværet Bud og videre til den fantastiske kalkgruven Bergtatt. Her venter oss spektakulære opplevelser. Vi kjører innover i fjellet til gruveåpningen i buss. Her går vi om bord i flåter som tar oss med på glassklart vann til restaurant og konserthall. Det planlegges å spise lunsj i gruven.

5. dag: Denne dagen kjører vi fra Molde. Etter noen gode stopp underveis nedover Romsdalen kommer vi til Dombås der vi tar lunsjstoppen vår. Ettermiddagen skal vi bruke i ærverdige OL-byen Lillehammer før vi på kvelden finner vårt hotell på Gjøvik og inntar en bedre middag.

6. dag: Så er vi kommet frem til turens siste dag. Vi setter kursen fra Gjøvik, forbi Raufoss, Einavatnet og forbi Jaren og ankommer Oslo utpå dagen før vi ender i Kristiansand.

Bestilling før 20. mars: kr 8.900,-.  
Etter dette er prisen      kr 9.300,-.

Tillegg for enkeltrom:  kr 1700,-.

Bestilling forespørsel


Powered by Cornerstone