Atlanterhavsveien

 — 

med Geiranger og Hurtigruta

Norge er et fantastisk flott land med fjell, fjorder og store kontraster. Det er noe vi ønsker å vise fram på denne turen! Bli med på en spektakulær reise og opplev mer av landet vårt, som har så mye å by på: Geiranger, Hurtigruta, Ålesund, Atlanterhavsveien og Molde. Sjåfør Birger Jorde og reiseleder Asle Stølsdokken.

1. dag: Vi følger oppsamlingsruta fra Kristiansand til Oslo og videre oppover mot Lillehammer. Etter å kjørt gjennom vakre Gudbrandsdalen kommer vi til Vågå, der hotell og middag venter på oss.

2. dag: Etter en bedre frokost går turen til Geiranger, der vi får god tid til å oppleve en av Norges vakreste steder. Her går vi om bord i Hurtigruta og seiler utover Geirangerfjorden. På kvelden legger Hurtigruta til i Ålesund, hvor vi inntar middag og overnatter.

3. dag: Etter frokost vil en lokal guide vise oss ærverdige  Ålesund. Utpå dagen kjører vi videre til Rosenes by Molde. På ettermiddagen tar vi fatt på den spektakulære Atlanterhavsveien. Vi ender opp på vårt hotell i Molde der vi skal bo to netter.

4. dag: I dag kjører vi ut til fiskeværet Bud og videre til den fantastiske kalkgruven Bergtatt. Her venter oss spektakulære opplevelser. Vi kjører innover i fjellet til gruveåpningen i buss. Her går vi om bord i flåter som tar oss med på glassklart vann til restaurant og konserthall. Det planlegges å spise lunsj i det historiske øysamfunnet Bud.

5 dag: Turen går nå videre til Kristiansund. Her får vi lokal guide som viser oss byen som ligger på fem øyer. Vi blir selvfølgelig tatt med ned på Vågen og får også  tid til å utforske byen på egen hånd. Så blir det middag og og overnatting på vårt hotell.  

6. dag: Denne dagen kjører vi fra Kristiansund. Etter noen gode stopp underveis kommer vi inn i Jotunheimen. Turen går videre over Valdresflya før vi ankommer vårt hotel ved vintersportsstedet Beitostølen. På kvelden besøker vi lyskapellet som ble reist av Anna og Erling Stordahl. Asle vil holde en konsert her og fortelle litt om kapellets historikk.

7. dag: Så er vi kommet frem til turens siste turdag. Asle vil guide oss gjennom vakre Valdres og dele av sin lokalkunnskap. Deretter settes kursen mot Oslo før vi ender i Kristiansand.

Bestilling før 3. mai:    kr 9.300,-.  
Etter dette er prisen     kr 9.800,-.
Tillegg for enkeltrom:     kr 1700,-.

Bestilling forespørsel


Powered by Cornerstone