Gardasjøen Venteliste

Italia er et fantastisk land å feriere i. På denne Italia-reisen kan du få en deilig blanding av solferie og kulturopplevelser. Her kan du sole deg og spasere langs de nydelige strandpromenadene like utenfor hotellet, oppleve den eventyrlige stemningen på nattoperaen i Verona eller seile på kanalene i Venezia. Sjåfør og vertskap blir Bård Andreas Bårdsen.
 — 

Reisefakta
• 2 netter i Tyskland
• 6 overnattinger ved  Gardasjøen
• 1 overnatting i Østerrike
• 2 overnattinger på Stena Line Gøteborg-Kiel
• Utflukter med buss
• Frokost og middag alle dager

1. dag: Vi følger vår vanlige oppsamlingsrute fra Kristiansand via Oslo til Gøteborg for en fin seiling til Kiel. Overnatting om bord og en deilig middagsbuffé om kvelden.

2. dag: Etter frokost på båten setter vi kursen sørover i Tyskland. Vi tar noen gode pauser underveis og kommer fram til hotellet vårt i Schweinfurt til middag og en god natts søvn.

3. dag: På vår ferd mot Østerrike passerer vi gjennom det fine og skiftende landskapet i Bayern. Gode stopp blir det underveis. Etter hvert kjører vi gjennom Østerrike og begynner stigningene over Brennerpasset og inn i Italia. Her går ferden sørover Adigedalen. Utpå kvelden kommer vi fram til hotellet vårt i Riva del Garda, helt nord ved Gardasjøen.

4. - 8. dag: Nå skal vi nyte ferien på hotellet vårt i området ved Gardasjøen. Du kan bade, sole deg og bli med på noen av utfluktene vi arrangerer. Det blir bl.a. båttur på Gardasjøen, småturer til de idylliske byene langs innsjøen og dagstur til unike Venezia. Dessuten blir det tur til Verona hvor du kan bli med på den magiske opplevelsen det er å være på nattoperaen i det gamle romerske amfiteateret. Forestillingen vi har blinket oss ut er Verdis «Aida». Ellers så har vi alle frokoster og middager på hotellet vårt i Riva del Garda.

9. dag: Etter flotte dager i Italia setter vi denne morgenen kursen hjemover igjen. I dag blir det overnatting i utkanten av Tirols hovedstad, Innsbruck. Utpå formiddagen kommer vi fram hvor et spennende opphold venter oss. På programposten står blant annet Gamlebyen, Bergisel og Det gyldne taket ved Hofburg. Og kanskje det blir en ekte Tirolerabend med sang og musikk før natten faller på?

10. dag: Etter frokost drar vi nordover mot Tyskland igjen. Vi kommer til å følge veien over Seefeld og Garmisch Partenkirchen før vi tar en god formiddagsstopp i pasjonsspillbyen Oberammergau. Deretter går ferden nordover i Tyskland før vi i kveldingen kommer til hotellet i Fulda hvor det blir middag og overnatting.

11. dag: Dagens etappe fortsetter nordover, og vi er tilbake i Kiel hvor båten går kl. 18.45. Buffé og overnatting ombord.

12. dag: Da gjenstår bare siste etappe før våre veier skilles for denne gang. Nye vennskap og gode minner har vi forhåpentligvis alle fått med oss.

Bestilling før 1. juni: kr 18.900,-.
Etter dette er prisen: kr 19.300,-.
Tillegg for enkeltrom/lugar: kr 1900,-.

Bestilling forespørsel


Powered by Cornerstone