Bornholm , AVLYST pga covid-19

Vi har gleden av å presentere noen av Skandinavias mest fascinerende steder: Sveriges nest største by Gøteborg, Halmstad, Ystad og Smøgen og turens reisemål; den danske øya Bornholm med sjarmerende fiskebyer, rundkirker, festninger og uforglemmelige hvite sandstrender. En opplevelsesrik tur med historisk sus. Sjåfør og turleder: Jon Martin Øverby og Fred Vidar Tveter.
 — 

Reisefakta
• 4 netter i Bornholm
• 2 netter i Sverige
• Frokost og middag alle dager
• Båtturer til Bornholm

1. dag: Vi følger vår vanlige oppsamlingsrute nr. 1 fra Kristiansand via Oslo til Gøteborg. Vel installert på hotellet spiser vi middag og tar oss tid til å bli bedre kjent med hverandre.

2. dag: Frokost i Gøteborg. Vi setter kursen sørover mot Ystad, hvor vi skal ta båten til Bornholm. Vi ankommer Rønne. Her skal vi bo på firestjerners Hotel Griffen i fire netter. Dette er et hyggelig hotell som ligger fint plassert med utsikt til sjøen. 

3. -5. dag: Solskinnsøya Bornholm har mye å by på. Denne Østersjøens perle har en variert natur som svinger fra kilometerlange strender til klippekyst og lyngheier. Her vil vi få opplevelsesrike dager.  Vi skal besøke fascinerende fiskerbyer med røkerier og rundkirker og borgruinene i Hammarshus som ble bygd på 1250-tallet. Vi drar til Dueodde der sanden er så fin at Napoleon etter sigende brukte den i sitt timeglass. Byen Svaneke står så for tur. En by med gamle kjøpmannsgårder og bindingsverkhus. Her vil en finne kunsthåndverkere som boltrer seg i et kreativt miljø med glass, keramikk og tekstiler. En dag spiser vi lunsj i Gudhjem og besøker kremmerhuset med sin fantastiske hage. En annen kveld drar vi ut i de dype skoger og spiser middag. Vi får med oss et rovfuglshow. Bornholms Tekniske Samling skal besøkes. Et museum med en utrolig utstilling av ting med tilknytning til øya. Det blir også satt av tid til å kunne utforske Rønne på egenhånd. På kveldene skal vi kose oss med latter, sang, musikk og gode ord. 

6. dag: I dag sier vi farvel til vakre Bornholm og seiler tilbake til Sverige. Turen går igjen nordover langs svenskekysten. Vi gjør stopp underveis før middag og overnatting i Uddevalla.

7. dag: Etter frokost går turen via Smøgen i retning Oslo. Det blir  en liten stopp på Nordby kjøpesenter før vi  passerer grensen ved Svinesund på turen hjemover, mange opplevelser rikere!

Bestilling før 15. mai: kr 9900,-. 
Etter dette er prisen kr 10.400,-.  
Enkeltromstillegg: kr 1600,-.  

Bestilling forespørsel


Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Bestill feriekatalogen

Powered by Cornerstone