Kjekt å vite

En reise i kristen regi 
For oss betyr det å starte dagen med det mest positive vi kan dele: Guds ord. Vi har sang og spennende guiding underveis, i storbyer bruker vi lokale guider. Våre sjåfører og reiseledere er behjelpelige under hele reisen.

Alkoholfri reise 
Her skal du slippe drikkepress og heller få oppleve sann livsglede i fri utfoldelse.

Våre busser 
Våre Setra turbusser sørger for at du får en flott turopplevelse. Bussene har toalett, aircondition, video, kaffemaskin, kjøleskap og regulerbare stoler. De er klassifisert som 4-stjerners busser, hvilket gir ekstra god beinplass. Vi har fri kaffe-/te-servering i bussen.

Toalett i bussen 
Toalettbesøk under reisen legges fortrinnsvis til stoppestedene vi har underveis, men toalettene i bussene står til disposisjon ved behov ut over dette.

Plass i bussen 
Det blir daglig plassbytte i bussen. Deltagere som blir bilsyke, anbefales å konsultere lege/apotek før turen.

Nattseiling 
Ved nattseiling på båt anbefales det å ha toalettsaker og lignende i en veske for seg.

Pass 
Ikke alle våre reisemål krever pass. Men vi anbefaler på det sterkeste å alltid ha det med på reise. Passet skal være gyldig i seks måneder etter at du er kommet hjem.

Halvpensjon 
Våre reiser har halvpensjon. Frokost og middag er inkludert, lunsjen kommer derimot i tillegg

Helsetilstand 
Vi sier det generelt slik: Du må være så frisk at du kan bære kofferten din selv, også i trapper.

Europeisk helsetrygdkort 
Bestill Europeisk helsetrygdkort. Kortet gir deg rett til dekning av nødvendig medisinsk behandling ved sykehus i landet du oppholder deg i. Det er viktig å ha reiseforsikring i tillegg til helsetrygdkortet. 

Bestilling/betaling av turen

Bestilling gjøres til Hermon Høyfjellssenter. Hermon Reiser ønsker å gi deg en kvalitetsreise til en hyggelig pris, derfor har vi laget enkle rutiner for innbetaling av reisen. 

Det er ikke mulig å bruke kredittkort ved betaling av våre reiser. 6-7 uker før avreise får du tilsendt betalingsgiro og opplysninger om turen. Beløpet skal betales senest 4 uker før avreise. Kvitteringen er reisebevis.

Avbestilling 
Om du må avbestille din reise, må dette skje så snart som mulig og over telefon. Bestill avbestillingsforsikring i ditt reiseforsikringsselskap. Dette vil dekke all avbestilling ved sykdom. Ved avbestilling uten forsikring gjelder dette:

- fra 4–2 uker før avreise kreves 25 % av turpris 
- fra 2 uker – 4 dager 50 % 
- etter 4 dager før avreise, full pris.

Prisendringer 
Prisen på turen blir satt ett år før turen går. Det kan derfor hende at valutasvingninger, skatter og nye avgiftsøkninger kan føre til en justering av prisene.

Valuta 
I de fleste land vi besøker brukes euro. Veksle gjerne inn før turen starter. Ellers kan VISA og kredittkort brukes som betaling og til uttak i minibank som i Norge. Husk å åpne kortet for regionsperren i Europa.

Klager 
Dersom noen har eventuelle vanskeligheter underveis, må disse forelegges umiddelbart for reiseleder. Vi vil forsøke å løse problemet så langt det lar seg gjøre. Ikke vent med å søke hjelp, vi er der for deg.

Kansellering av tur
Om vi må kansellere reisen du var påmeldt pga. restriksjoner fra myndighetene grunnet Covid-19, vil du få refundert innbetalt beløp fra oss.


Viktig!

  • Pass: Husk gyldig pass.
  • Halvpensjon: Frokost og middag inkludert.
  • Bagasje: Ved nattseiling på båt anbefales det å ha toalettsaker og lignende i en veske for seg.
  • Plass i bussen: Under turen vil det daglig bli plassbytte i bussen. 
  • Reiseforsikring: Husk å tegne reiseforsikring. Det lønner seg som regel med helårsforsikring.
  • Helsetrygdkort: Husk å ta med Europeisk helsetrygdkort.
  • prisendringer: Grunnet valutaendringer må vi ta forbehold om prisendringer.


På grunn av valutaendringer må vi ta forbehold om prisendringer. Husk å ta med Europeisk helsetrygdkort fra trygdekontoret.

Våre sjåfører

Powered by Cornerstone